DWDD: Roos Moggré over Italië en het Coronavirus: ''Alles is dicht behalve de restaurants''

DWDD: Roos Moggré over Italië en het Coronavirus: ''Alles is dicht behalve de restaurants''

Journalist en presentatrice Roos Moggré mocht maandag 24 februari tafeldame zijn bij De Wereld Draait Door. Ze opende de uitzending met een gesprek over het Coronavirus in Italië.

''Alles is dicht behalve de restaurants'', vertelt Roos. Straten zijn leeg, er lopen mensen met mondkapjes. De schappen in supermarkten zijn geplunderd en er staan lange rijen voor de winkels. Bekijk in de video hieronder het hele gesprek met de tafeldame en Matthijs van Nieuwkerk.

DWDD gemist? Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.

DWDD: Roos Moggré over Italië en het Coronavirus: ''Alles is dicht behalve de restaurants'' Journalist en presentatrice Roos Moggré mocht maandag 24 februari tafeldame zijn bij De Wereld Draait Door. Ze opende de uitzending met een gesprek over het Coronavirus in Italië. Op1: Nederlandse journalisten uit Wuhan: ''Door het coronavirus was er een complete lockdown'' Bekijk deze video » Coronavirus: "Italië ligt plat en mensen zijn bang". Bekijk verslag van het AD. Bekijk deze video » ''Alles is dicht behalve de restaurants'', vertelt Roos. Straten zijn leeg, er lopen mensen met mondkapjes. De schappen in supermarkten zijn geplunderd en er staan lange rijen voor de winkels. Bekijk in de video hieronder het hele gesprek met de tafeldame en Matthijs van Nieuwkerk. DWDD gemist? Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
DWDD: Roos Moggré over Italië en het Coronavirus: ''Alles is dicht behalve de restaurants''
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op DWDD: Roos Moggré over Italië en het Coronavirus: ''Alles is dicht behalve de restaurants'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV