Patty Brard wordt keihard in haar gezicht geslagen in Thailand: ''Mijn hemel!''

Patty Brard wordt keihard in haar gezicht geslagen in Thailand: ''Mijn hemel!''

Patty Brard wordt keihard in haar gezicht geslagen in Thailand: ''Mijn hemel!'' Zes weken lang reizen Gordon en Patty Brard de wereld rond en ondergaan de meest bizarre, extreme en lachwekkende schoonheids- en gezondheidsrituelen voor het programma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd . Een pak slaagIn Thailand wordt het duo in hun gezicht geslagen in de hoop op verjongening. Maar het gaat er harder aan toe dan ze hadden verwacht. ''Mijn hemel!'', schreeuwt Patty geschrokken. Bekijk in de video hierboven het hele fragment. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons op Instagram. Je kunt de leukste fragmenten van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd terugkijken bij Gids.tv. Video: Patty Brard zeer succesvol op de Huishoudbeurs met eigen schoonmaakcollectie Bekijk deze video » Eeuwige Jeugd: Patty Brard in paniek met slakken in het gezicht Bekijk deze video »
Entertainment :
Patty Brard wordt keihard in haar gezicht geslagen in Thailand: ''Mijn hemel!''

Zes weken lang reizen Gordon en Patty Brard de wereld rond en ondergaan de meest bizarre, extreme en lachwekkende schoonheids- en gezondheidsrituelen voor het programma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd .

Een pak slaag
In Thailand wordt het duo in hun gezicht geslagen in de hoop op verjongening. Maar het gaat er harder aan toe dan ze hadden verwacht. ''Mijn hemel!'', schreeuwt Patty geschrokken. Bekijk in de video hierboven het hele fragment.

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons op Instagram. Je kunt de leukste fragmenten van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Patty Brard wordt keihard in haar gezicht geslagen in Thailand: ''Mijn hemel!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV