Martien Meiland viert carnaval: ''Helemaal lééuk!''

Martien Meiland viert carnaval: ''Helemaal lééuk!''

Martien Meiland viert carnaval: ''Helemaal lééuk!'' De familie Meiland is weer terug in Nederland en wel om een hele bijzondere reden: Martien heeft zich namelijk in een rare outfit gehesen om met de hele familie carnaval te vieren in zijn geboortedorp Noordwijkerhout. Bekijk hier de beelden die geplaatst zijn door Shownieuws. Binnenkort kun je genieten van een nieuw seizoen van Chateau Meiland bij SBS6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv. Linda de Mol maakt het Martien Meiland moeilijk bij Ik Hou van Holland Bekijk deze video » De TV Kantine: Chateau Meiland, Beste Zangers, Married at First Sight en meer Bekijk deze video »
Entertainment :
Martien Meiland viert carnaval: ''Helemaal lééuk!''

De familie Meiland is weer terug in Nederland en wel om een hele bijzondere reden: Martien heeft zich namelijk in een rare outfit gehesen om met de hele familie carnaval te vieren in zijn geboortedorp Noordwijkerhout. Bekijk hier de beelden die geplaatst zijn door Shownieuws.

Binnenkort kun je genieten van een nieuw seizoen van Chateau Meiland bij SBS6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Martien Meiland viert carnaval: ''Helemaal lééuk!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV