Jinek gemist? Ruben Nicolai gaat op zoek naar rechtmatige erfgenamen van grote erfenissen

Jinek gemist? Ruben Nicolai gaat op zoek naar rechtmatige erfgenamen van grote erfenissen

<em>Jinek</em> gemist? <em>Ruben Nicolai</em> gaat op zoek naar rechtmatige erfgenamen van grote erfenissen Ieder jaar overlijden er in Nederland honderden mensen die een erfenis achterlaten waarvan de erfgenaam niet gevonden wordt. Op dit moment ligt er meer dan 100 miljoen euro te wachten op die rechtmatige eigenaren. Nieuw programma van Ruben NicolaiAls die erfenissen binnen 20 jaar niet worden opgehaald dan gaat het geld naar de staat. Aan Ruben Nicolai en erfgenamenonderzoeker Klaas Zondervan de taak om voor het programma ‘De Erfgenaam’ op zoek te gaan naar nabestaanden die recht hebben op dit geld. Het nieuwe programma is vanaf dinsdag 10 maart te zien op RTL 4. Meer van Jinek zien? Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Ruben Nicolai over De Lama's: 'Allemaal een stuk ouder geworden' Bekijk deze video » Wie Ben Ik?: Commotie om de ‘afhaalvrouw’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek gemist? Ruben Nicolai gaat op zoek naar rechtmatige erfgenamen van grote erfenissen

Ieder jaar overlijden er in Nederland honderden mensen die een erfenis achterlaten waarvan de erfgenaam niet gevonden wordt. Op dit moment ligt er meer dan 100 miljoen euro te wachten op die rechtmatige eigenaren.

Nieuw programma van Ruben Nicolai
Als die erfenissen binnen 20 jaar niet worden opgehaald dan gaat het geld naar de staat. Aan Ruben Nicolai en erfgenamenonderzoeker Klaas Zondervan de taak om voor het programma ‘De Erfgenaam’ op zoek te gaan naar nabestaanden die recht hebben op dit geld. Het nieuwe programma is vanaf dinsdag 10 maart te zien op RTL 4.

Meer van Jinek zien? Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Ruben Nicolai gaat op zoek naar rechtmatige erfgenamen van grote erfenissen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV