René van der Gijp slacht de VAR: "Wat is dit nou voor onzin?"

René van der Gijp slacht de VAR: "Wat is dit nou voor onzin?"

René van der Gijp slacht de VAR: "Wat is dit nou voor onzin?" Sinds de introductie van de VAR lijkt er alleen maar meer discussie te komen over beslissingen van de scheidsrechters. René van der Gijp vindt het verschrikkelijk en noemt het onzin en waanzin. "Ze gaan al kijken of er op tien meter afstand misschien iets is gebeurd!" Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt na elke uitzending de leukste fragmenten van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Veronica Inside: Beelden van jonge Wilfred Genee: ''Wat een geile snor!'' Bekijk deze video » Johan Derksen verwacht winst van Ajax tegen Getafe: "Elftal van niks" Bekijk deze video »
Voetbal :
René van der Gijp slacht de VAR: "Wat is dit nou voor onzin?"

Sinds de introductie van de VAR lijkt er alleen maar meer discussie te komen over beslissingen van de scheidsrechters. René van der Gijp vindt het verschrikkelijk en noemt het onzin en waanzin. "Ze gaan al kijken of er op tien meter afstand misschien iets is gebeurd!"

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt na elke uitzending de leukste fragmenten van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp slacht de VAR: "Wat is dit nou voor onzin?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV