Michael Jordan in tranen tijdens speech voor Kobe Bryant

Michael Jordan in tranen tijdens speech voor Kobe Bryant

Michael Jordan in tranen tijdens speech voor Kobe Bryant Gisteren (24 februari) vond de herdenkingsdienst voor Kobe Bryant en zijn dochter Gianna plaats, die enkele weken geleden om het leven kwamen bij een helikopterongeluk. Ook de beste basketballer aller tijden, Michael Jordan, was aanwezig om zijn 'little bro' te herdenken. Tijdens zijn speech kon Jordan zijn tranen amper bedwingen. Bekijk de speech van Michael Jordan voor Kobe Bryant hierboven. Mart Smeets over overleden Kobe Bryant: ''We zijn iemand kwijtgeraakt die we nooit kwijt wilden raken'' Bekijk deze video » Vanessa Bryant emotioneel tijdens herdenking Kobe en Gianna: bekijk haar toespraak Bekijk deze video »
Sport :
Michael Jordan in tranen tijdens speech voor Kobe Bryant

Gisteren (24 februari) vond de herdenkingsdienst voor Kobe Bryant en zijn dochter Gianna plaats, die enkele weken geleden om het leven kwamen bij een helikopterongeluk. Ook de beste basketballer aller tijden, Michael Jordan, was aanwezig om zijn 'little bro' te herdenken. Tijdens zijn speech kon Jordan zijn tranen amper bedwingen.

Bekijk de speech van Michael Jordan voor Kobe Bryant hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Michael Jordan in tranen tijdens speech voor Kobe Bryant of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV