Floor Jansen bij Jinek over populariteit: "Sneeuwbal die steeds groter werd"

Floor Jansen bij Jinek over populariteit: "Sneeuwbal die steeds groter werd"

Tot een half jaar geleden waren er niet heel veel Nederlanders die Floor Jansen kenden. Na haar deelname aan Beste Zangers is dat echter helemaal veranderd. Daar moet ze zelf ook nog aan wennen: "Het was eigenlijk een sneeuwbal die steeds groter en zwaarder werd."

Floor Jansen bij Jinek over populariteit: "Sneeuwbal die steeds groter werd" Tot een half jaar geleden waren er niet heel veel Nederlanders die Floor Jansen kenden. Na haar deelname aan Beste Zangers is dat echter helemaal veranderd. Daar moet ze zelf ook nog aan wennen: "Het was eigenlijk een sneeuwbal die steeds groter en zwaarder werd." Mooi programmaVoor haar deelname kende Jansen Beste Zangers niet en ze besloot er een aantal fragmenten van te bekijken. Ze kwam al snel tot de conclusie dat het een erg mooi programma was, omdat het volledig om de muziek draait. "Ik had gehoopt dat mensen het leuk zouden gaan vinden om naar mijn muziek te luisteren, dat er een deurtje open zou gaan richting metal." Bekijk het gesprek met Floor Jansen in Jinek hierboven. Je kunt elke dag de leukste fragmenten uit Jinek terugkijken bij Gids.tv. Floor Jansen start met haar allereerste solotour in Nijmegen: "Het is heel gaaf" Bekijk deze video » Floor Jansen openhartig over stevige burn-out: "Ik wilde heel veel zelf doen" Bekijk deze video »
Talkshow :
Floor Jansen bij Jinek over populariteit: "Sneeuwbal die steeds groter werd"

Mooi programma
Voor haar deelname kende Jansen Beste Zangers niet en ze besloot er een aantal fragmenten van te bekijken. Ze kwam al snel tot de conclusie dat het een erg mooi programma was, omdat het volledig om de muziek draait. "Ik had gehoopt dat mensen het leuk zouden gaan vinden om naar mijn muziek te luisteren, dat er een deurtje open zou gaan richting metal."

Bekijk het gesprek met Floor Jansen in Jinek hierboven. Je kunt elke dag de leukste fragmenten uit Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Floor Jansen bij Jinek over populariteit: "Sneeuwbal die steeds groter werd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV