Video: "Mensen gaan hamsteren" vanwege coronavirus in Italië

Video: "Mensen gaan hamsteren" vanwege coronavirus in Italië

Het ministerie van Buitenlandse Zaken adviseert vanwege het coronavirus om niet te reizen naar een aantal gemeenten in het noorden van Italië. Het gaat vooral om de regio's Lombardije, Veneto en Emilia-Romagna.

Lege schappen
Ook in Rome en Lazio geldt een verhoogd risico. Student Koen die in Rome stage loopt vertelt in de video hieronder dat de trams leeg zijn en de scholen gesloten, maar ook zijn er studenten die genieten van een weekje vrij. Koen vertelt dat hij via internet foto's voorbij zag komen van lege schappen en dus pasta heeft in geslagen. Ook studente Suus vertelt dat op de plek waar zij woont, wordt gehamsterd. Er zijn op dit moment 220 mensen overleden aan het coronavirus.

Op het Spaanse eiland Tenerife is een hotel met duizend gasten, waaronder Nederlanders, afgesloten vanwege het virus.

Bekijk de NOS Stories-video hieronder voor de verhalen van Koen en Suus vanuit Italië.

Video: &quot;Mensen gaan hamsteren&quot; vanwege coronavirus in <em>Italië</em> Het ministerie van Buitenlandse Zaken adviseert vanwege het coronavirus om niet te reizen naar een aantal gemeenten in het noorden van Italië. Het gaat vooral om de regio's Lombardije, Veneto en Emilia-Romagna. Lege schappenOok in Rome en Lazio geldt een verhoogd risico. Student Koen die in Rome stage loopt vertelt in de video hieronder dat de trams leeg zijn en de scholen gesloten, maar ook zijn er studenten die genieten van een weekje vrij. Koen vertelt dat hij via internet foto's voorbij zag komen van lege schappen en dus pasta heeft in geslagen. Ook studente Suus vertelt dat op de plek waar zij woont, wordt gehamsterd. Er zijn op dit moment 220 mensen overleden aan het coronavirus. Op het Spaanse eiland Tenerife is een hotel met duizend gasten, waaronder Nederlanders, afgesloten vanwege het virus. Bekijk de NOS Stories-video hieronder voor de verhalen van Koen en Suus vanuit Italië. DWDD: Roos Moggré over Italië en het Coronavirus: ''Alles is dicht behalve de restaurants'' Bekijk deze video » Coronavirus: Nederlanders in quarantaine in hotel Tenerife, bekijk de beelden Bekijk deze video »

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: "Mensen gaan hamsteren" vanwege coronavirus in Italië of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier