Absurd: Marc de Hond wenst Donald Trump kanker

Absurd: Marc de Hond wenst Donald Trump kanker

Marc de Hond heeft tijdens zijn theatervoorstelling maandag 24 februari een bijzondere uitspraak gedaan. De presentator zou het namelijk wel leuk vinden om de kanker waar hij aan lijdt over te geven aan president Donald Trump...

"Het liefst Donald Trump"
De Slimste Mens-finalist hoopt dat zijn ziekte er niet voor zal zorgen dat hij komt te overlijden, vertelde hij tijdens zijn show Voortschrijdend Inzicht. "Dus het beste scenario lijkt mij toch dat de kanker denkt: die jongen heeft het zo druk, ik kies een ander. En dan het liefst Donald Trump", vertelt Marc. "Het lijkt me zo fijn als ineens dan een persconferentie uit het Witte Huis komt en dat hij mijn kanker heeft."

Bizar
Hanneke en Gijs Groenteman stonden ook op het podium op dat moment en reageerden op deze bizarre opmerking: "Dit soort dingen kun je helemaal niet meer zeggen tegenwoordig", vertelt Gijs. "Ik mag Donald Trump geen kanker wensen?" antwoordt Marc daarop.

Marc de Hond kreeg in 2019 opnieuw deze verschrikkelijke ziekte. Documentairemaker Nada van Nie vindt zijn optimisme fascinerend en maakte er een docu over. Bekijk het fragment bij Talkshow M van Margriet van der Linden hieronder:

Absurd: Marc de Hond wenst Donald Trump kanker Marc de Hond heeft tijdens zijn theatervoorstelling maandag 24 februari een bijzondere uitspraak gedaan. De presentator zou het namelijk wel leuk vinden om de kanker waar hij aan lijdt over te geven aan president Donald Trump... "Het liefst Donald Trump"De Slimste Mens-finalist hoopt dat zijn ziekte er niet voor zal zorgen dat hij komt te overlijden, vertelde hij tijdens zijn show Voortschrijdend Inzicht. "Dus het beste scenario lijkt mij toch dat de kanker denkt: die jongen heeft het zo druk, ik kies een ander. En dan het liefst Donald Trump", vertelt Marc. "Het lijkt me zo fijn als ineens dan een persconferentie uit het Witte Huis komt en dat hij mijn kanker heeft." BizarHanneke en Gijs Groenteman stonden ook op het podium op dat moment en reageerden op deze bizarre opmerking: "Dit soort dingen kun je helemaal niet meer zeggen tegenwoordig", vertelt Gijs. "Ik mag Donald Trump geen kanker wensen?" antwoordt Marc daarop. Marc de Hond kreeg in 2019 opnieuw deze verschrikkelijke ziekte. Documentairemaker Nada van Nie vindt zijn optimisme fascinerend en maakte er een docu over. Bekijk het fragment bij Talkshow M van Margriet van der Linden hieronder:
Nieuws :
Absurd: Marc de Hond wenst Donald Trump kanker
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Absurd: Marc de Hond wenst Donald Trump kanker of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV