Toren C: Hysterisch Sound Of Music-optreden weggeblazen door de wind

Toren C: Hysterisch Sound Of Music-optreden weggeblazen door de wind

Een van de medewerkers van Toren C weet precies wat ze moet doen om haar collega’s gerust te stellen als het hard waait. Ze geeft een hysterisch optreden met een lied van The Sound Of Music, maar eindigt niet helemaal zoals gepland…

Bekijk het hilarische fragment van Toren C in de video hieronder.

Toren C is iedere zondag om 21.40 uur te zien op NPO 3. Heb je Toren C gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Toren C: Hysterisch Sound Of Music-optreden weggeblazen door de wind Een van de medewerkers van Toren C weet precies wat ze moet doen om haar collega’s gerust te stellen als het hard waait. Ze geeft een hysterisch optreden met een lied van The Sound Of Music, maar eindigt niet helemaal zoals gepland… Bekijk ook Toren C: Heerlijke hüttenkäse of yoghurt van halfjaar oud? Bekijk deze video » Bekijk het hilarische fragment van Toren C in de video hieronder. Toren C is iedere zondag om 21.40 uur te zien op NPO 3. Heb je Toren C gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Toren C: Hysterisch Sound Of Music-optreden weggeblazen door de wind
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Toren C: Hysterisch Sound Of Music-optreden weggeblazen door de wind of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV