Dream School: Bekijk eerste heftige beelden van een nieuw seizoen

Dream School: Bekijk eerste heftige beelden van een nieuw seizoen

Er komt weer een nieuw seizoen van Dream School, een programma waarin een aantal probleemjongeren de kans krijgt om speciale lessen van bekende Nederlanders te volgen. Vanaf 3 maart gaat een nieuwe groep schoolverlaters weer de schoolbanken in.

Tranen en gescheld in Dream School
En ook dit jaar gaat het schooltraject niet van een leien dakje. Zo is in de eerste beelden te zien dat er scheldpartijen plaatsvinden en tranen vloeien. Bekende Nederlanders die dit jaar komen lesgeven zijn onder anderen Klaas Dijkhoff, Sylvana Simons en Bibian Mentel.

Bekijk alvast beelden van het nieuwe seizoen van Dream School in de video hieronder.

Het nieuwe seizoen van Dream School is vanaf dinsdag 3 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Dream School terugkijken bij Gids.tv.

Dream School: Bekijk eerste heftige beelden van een nieuw seizoen Er komt weer een nieuw seizoen van Dream School, een programma waarin een aantal probleemjongeren de kans krijgt om speciale lessen van bekende Nederlanders te volgen. Vanaf 3 maart gaat een nieuwe groep schoolverlaters weer de schoolbanken in. Tranen en gescheld in Dream SchoolEn ook dit jaar gaat het schooltraject niet van een leien dakje. Zo is in de eerste beelden te zien dat er scheldpartijen plaatsvinden en tranen vloeien. Bekende Nederlanders die dit jaar komen lesgeven zijn onder anderen Klaas Dijkhoff, Sylvana Simons en Bibian Mentel. Bekijk ook Kritische deelnemers Dream School sluiten met goed gevoel af Bekijk deze video » Bekijk alvast beelden van het nieuwe seizoen van Dream School in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van Dream School is vanaf dinsdag 3 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Dream School terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Dream School: Bekijk eerste heftige beelden van een nieuw seizoen
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dream School: Bekijk eerste heftige beelden van een nieuw seizoen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV