Schattige beelden: Robbie Williams laat zoontje Beau voor eerste keer zien

Schattige beelden: Robbie Williams laat zoontje Beau voor eerste keer zien

Op Valentijnsdag werd bekend dat Robbie Williams opnieuw vader is geworden. Hij en zijn vrouw Ayda hebben hun gezin uitgebreid met zoontje Beau.

Bekijk Beau Benedict Enthoven Williams
De zanger heeft er even mee gewacht, maar heeft nu voor het eerst de kleine Beau getoond aan de rest van de wereld. Ze onthulden eerder al de volledige naam van het jongetje: Beau Benedict Enthoven Williams. Het stel heeft inmiddels vier kinderen.

Bekijk de beelden van RTL Boulevard met het zoontje van Robbie Williams in de hoofdrol in de video hieronder.

RTL Boulevard is elke dag om 18.35 uur te zien op RTL 4. Heb je RTL Boulevard gemist? Dan kun je elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Schattige beelden: Robbie Williams laat zoontje Beau voor eerste keer zien Op Valentijnsdag werd bekend dat Robbie Williams opnieuw vader is geworden. Hij en zijn vrouw Ayda hebben hun gezin uitgebreid met zoontje Beau. Bekijk Beau Benedict Enthoven WilliamsDe zanger heeft er even mee gewacht, maar heeft nu voor het eerst de kleine Beau getoond aan de rest van de wereld. Ze onthulden eerder al de volledige naam van het jongetje: Beau Benedict Enthoven Williams. Het stel heeft inmiddels vier kinderen. Bekijk ook Robbie Williams werkt 3 jaar lang aan kerstalbum: "Zelfs dochtertje zingt mee" Bekijk deze video » Bekijk de beelden van RTL Boulevard met het zoontje van Robbie Williams in de hoofdrol in de video hieronder. RTL Boulevard is elke dag om 18.35 uur te zien op RTL 4. Heb je RTL Boulevard gemist? Dan kun je elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Schattige beelden: Robbie Williams laat zoontje Beau voor eerste keer zien
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Schattige beelden: Robbie Williams laat zoontje Beau voor eerste keer zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV