Hilariteit in Lingo: Sandra gaat los en spelt ‘kutjes’ en ‘ketsen’

Hilariteit in Lingo: Sandra gaat los en spelt ‘kutjes’ en ‘ketsen’

Lingo is doorgaans een keurig spelprogramma. Totdat kandidate Sandra een woord moet raden dat begint met de letter K en als derde letter een T heeft…

Lingo is een chic programma’
Sandra biedt nog haar excuses aan voor ze het woord ‘kutjes’ begint te spellen. Dat woord is helaas niet goed en presentator Jan Versteegh laat nog weten dat Lingo een chic programma is. Als de kandidate even later weer aan de beurt is, gokt ze dat het woord ‘ketsen’ moet zijn. “En Sandra is los!”, aldus Jan…

Bekijk de hilarische beelden van Lingo in de video hieronder.

Lingo is iedere werkdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Heb je Lingo gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Hilariteit in Lingo: Sandra gaat los en spelt ‘kutjes’ en ‘ketsen’ Lingo is doorgaans een keurig spelprogramma. Totdat kandidate Sandra een woord moet raden dat begint met de letter K en als derde letter een T heeft… ‘Lingo is een chic programma’Sandra biedt nog haar excuses aan voor ze het woord ‘kutjes’ begint te spellen. Dat woord is helaas niet goed en presentator Jan Versteegh laat nog weten dat Lingo een chic programma is. Als de kandidate even later weer aan de beurt is, gokt ze dat het woord ‘ketsen’ moet zijn. “En Sandra is los!”, aldus Jan… Bekijk ook Vrienden van Lingo aflevering 4: Michella Kox & Marije Zuurveld vs. Igmar Felicia & René Watzema Bekijk deze video » Bekijk de hilarische beelden van Lingo in de video hieronder. Lingo is iedere werkdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Heb je Lingo gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Hilariteit in Lingo: Sandra gaat los en spelt ‘kutjes’ en ‘ketsen’
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hilariteit in Lingo: Sandra gaat los en spelt ‘kutjes’ en ‘ketsen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV