Vanavond in Op1: Ab Osterhaus over Coronavirus en meer

Vanavond in Op1: Ab Osterhaus over Coronavirus en meer

Vanavond in Op1: Ab Osterhaus over Coronavirus en meer Vanavond in Op1: Nederlandse toeristen op Tenerife moeten in quarantaine blijven vanwege een uitbraak van het Coronavirus. Aan tafel: Steven van der Heijden (CEO van reisorganisator Corendon), Hella Hueck (journalist FD) en Ab Osterhaus (viroloog). Coronavirus: Nederlanders in quarantaine in hotel Tenerife, bekijk de beelden Bekijk deze video » Arielle Veerman zit aan tafel. Haar boek over (het abrupte einde van) haar leven met haar man, schrijver Joost Zwagerman, komt morgen uit. Rapper Stien den Hollander (ook wel: S10) won twee weken geleden een Edison en gaat nu Carré in met haar show Insane in Carré. Samen met gastartieste Wende Snijders zit ze aan tafel. Bekijk hoogtepunten Edison Awards 2020 Bekijk deze video » Jan Lolkema is de eerste scheidsrechter in Nederland die met beenprothese een voetbalwedstrijd fluit op hoog niveau. Hij vertelt over het Nederlands amputatieteam. De presentatie is vanavond in handen van Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Vanavond in Op1: Ab Osterhaus over Coronavirus en meer

Vanavond in Op1:

  • Nederlandse toeristen op Tenerife moeten in quarantaine blijven vanwege een uitbraak van het Coronavirus. Aan tafel: Steven van der Heijden (CEO van reisorganisator Corendon), Hella Hueck (journalist FD) en Ab Osterhaus (viroloog).

  • Arielle Veerman zit aan tafel. Haar boek over (het abrupte einde van) haar leven met haar man, schrijver Joost Zwagerman, komt morgen uit.

  • Rapper Stien den Hollander (ook wel: S10) won twee weken geleden een Edison en gaat nu Carré in met haar show Insane in Carré. Samen met gastartieste Wende Snijders zit ze aan tafel.

  • Jan Lolkema is de eerste scheidsrechter in Nederland die met beenprothese een voetbalwedstrijd fluit op hoog niveau. Hij vertelt over het Nederlands amputatieteam.

De presentatie is vanavond in handen van Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Op1: Ab Osterhaus over Coronavirus en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV