Opsporing Verzocht gemist? Man slaat flessen kapot op mensenhoofden

Opsporing Verzocht gemist? Man slaat flessen kapot op mensenhoofden

Opsporing Verzocht gemist? Man slaat flessen kapot op mensenhoofden Een man in Hoogland is op de terugweg van een vriend met een fles op zijn hoofd geslagen door twee onbekende mannen op een scooter. Het slachtoffer had een filmpje gekeken en wat bijgepraat met een vriend in Amersfoort. Op weg naar huis, in de Lindelaan in Hoogland, wordt hij achtervolgt door een scooter. Voor hij het doorheeft, heeft hij de fles op zijn hoofd en ligt hij bloedend op straat. "Een willekeurige actie", volgens de politieagente in de studio. Bekijk het fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Opsporing Verzocht gemist? Bizarre straatroof op eigen oprit Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Bizarre serie overvallen met razendsnelle daders Bekijk deze video »
TV :
Opsporing Verzocht gemist? Man slaat flessen kapot op mensenhoofden

Een man in Hoogland is op de terugweg van een vriend met een fles op zijn hoofd geslagen door twee onbekende mannen op een scooter.

Het slachtoffer had een filmpje gekeken en wat bijgepraat met een vriend in Amersfoort. Op weg naar huis, in de Lindelaan in Hoogland, wordt hij achtervolgt door een scooter. Voor hij het doorheeft, heeft hij de fles op zijn hoofd en ligt hij bloedend op straat. "Een willekeurige actie", volgens de politieagente in de studio.

Bekijk het fragment van Opsporing Verzocht hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Man slaat flessen kapot op mensenhoofden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV