Opsporing Verzocht gemist? Bizarre serie overvallen met razendsnelle daders

Opsporing Verzocht gemist? Bizarre serie overvallen met razendsnelle daders

Opsporing Verzocht gemist? Bizarre serie overvallen met razendsnelle daders In Almere nam de eigenaresse van de lokale Primera haar zoontje mee naar haar werk. Juist in dat uur gingen twee razendsnelle daders in het winkelgebied aan de slag. Eerst bij de Telecombinatie, daarna bij de Primera. De eigenaresse werd bang voor haar zoontje en begon te schreeuwen. Het was niet de eerste keer: de Primera werd twee keer in korte tijd overvallen. Bekijk het fragment van Opsporing Verzocht in de video hierboven. Opsporing Verzocht is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Heb je Opsporing Verzocht gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Opsporing Verzocht gemist? Bekijk nieuwe informatie ‘kofferbakmoord’ Ralf Meinema Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Bizarre straatroof op eigen oprit Bekijk deze video »
TV :
Opsporing Verzocht gemist? Bizarre serie overvallen met razendsnelle daders

In Almere nam de eigenaresse van de lokale Primera haar zoontje mee naar haar werk. Juist in dat uur gingen twee razendsnelle daders in het winkelgebied aan de slag. Eerst bij de Telecombinatie, daarna bij de Primera. De eigenaresse werd bang voor haar zoontje en begon te schreeuwen. Het was niet de eerste keer: de Primera werd twee keer in korte tijd overvallen.

Bekijk het fragment van Opsporing Verzocht in de video hierboven.

Opsporing Verzocht is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Heb je Opsporing Verzocht gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Bizarre serie overvallen met razendsnelle daders of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV