Analisten keihard over FC Barcelona: "Het begint vergaande glorie te worden"

Analisten keihard over FC Barcelona: "Het begint vergaande glorie te worden"

Analisten keihard over FC Barcelona: "Het begint vergaande glorie te worden" Lionel Messi gaf zelf dit weekend al de voorzet, dan is het voor de analisten alleen maar inkoppen: "De glans is er een beetje af bij Barcelona. Ik ben bang dat ze in Napels niet kunnen winnen." Ook Messi zelf wordt even onder de loep gelegd door Johan Derksen: "Die man heeft een status, daar word je gek van. Maar dat begint ook een beetje vergaande glorie te worden." Wim Kieft vind dat Johan daar voorzichtiger over moet zijn: "Dat dachten we over Ronaldo ook. Die twee hebben vreselijk goede dingen gedaan. Ik ben het wel met je eens: Er liep meer kwaliteit omheen, dat is er nu niet meer." Bekijk het fragment over FC Barcelona hierboven. NOS Sport: Frenkie de Jong over gesprekken met Lionel Messi Bekijk deze video » Johan Derksen had poster boven bed: "In een piepklein bikinietje" Bekijk deze video »
Voetbal :
Analisten keihard over FC Barcelona: "Het begint vergaande glorie te worden"

Lionel Messi gaf zelf dit weekend al de voorzet, dan is het voor de analisten alleen maar inkoppen: "De glans is er een beetje af bij Barcelona. Ik ben bang dat ze in Napels niet kunnen winnen."

Ook Messi zelf wordt even onder de loep gelegd door Johan Derksen: "Die man heeft een status, daar word je gek van. Maar dat begint ook een beetje vergaande glorie te worden." Wim Kieft vind dat Johan daar voorzichtiger over moet zijn: "Dat dachten we over Ronaldo ook. Die twee hebben vreselijk goede dingen gedaan. Ik ben het wel met je eens: Er liep meer kwaliteit omheen, dat is er nu niet meer."

Bekijk het fragment over FC Barcelona hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Analisten keihard over FC Barcelona: "Het begint vergaande glorie te worden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV