Lang leve de liefde: hete taferelen laten kandidaat flauwvallen

Lang leve de liefde: hete taferelen laten kandidaat flauwvallen

Lang leve de liefde: hete taferelen laten kandidaat flauwvallen Heftige beelden uit Lang leve de liefde. Twee kandidaten zitten samen in de hot tub, maar het water is veel te heet. Vooral de mannelijke kandidaat lijkt hier behoorlijk veel moeite mee te hebben. Hij stapt het water uit, maar de problemen zijn nog niet voorbij en hij gaat zelfs van zijn stokje. Bekijk het fragment uit Lang leve de liefde hierboven. Lang Leve De Liefde is dagelijks om 19.00 uur te zien op SBS 6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Lange Leve De Liefde: Brenda breekt Tim z'n hart: "Ik voel de chemie niet" Bekijk deze video »
TV :
Lang leve de liefde: hete taferelen laten kandidaat flauwvallen

Heftige beelden uit Lang leve de liefde. Twee kandidaten zitten samen in de hot tub, maar het water is veel te heet. Vooral de mannelijke kandidaat lijkt hier behoorlijk veel moeite mee te hebben. Hij stapt het water uit, maar de problemen zijn nog niet voorbij en hij gaat zelfs van zijn stokje.

Bekijk het fragment uit Lang leve de liefde hierboven.

Lang Leve De Liefde is dagelijks om 19.00 uur te zien op SBS 6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lang leve de liefde: hete taferelen laten kandidaat flauwvallen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV