Op1 gemist? Geen paniek op Tenerife na coronabesmetting: "Gewoon naar de bar"

Op1 gemist? Geen paniek op Tenerife na coronabesmetting: "Gewoon naar de bar"

Op1 gemist? Geen paniek op Tenerife na coronabesmetting: "Gewoon naar de bar" Een hotel op het Spaanse eiland Tenerife is in quarantaine gegaan omdat het coronavirus is vastgesteld bij één van de gasten. Acht Nederlanders zitten opgesloten in het resort, maar volgens Steven van der Heijden (CEO Corendon) gaat de vakantie voor hen gewoon door. "Iedereen zat gewoon aan het zwembad en in de bar." Bekijk het gesprek over het hotel in Tenerife in Op1 hierboven. Je kunt elke dag de leukste fragmenten uit Op1 terugkijken bij Gids.tv. Video: "Mensen gaan hamsteren" vanwege coronavirus in Italië Bekijk deze video » 5 Uur Live: Het coronavirus komt hoogstwaarschijnlijk naar Nederland Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Geen paniek op Tenerife na coronabesmetting: "Gewoon naar de bar"

Een hotel op het Spaanse eiland Tenerife is in quarantaine gegaan omdat het coronavirus is vastgesteld bij één van de gasten. Acht Nederlanders zitten opgesloten in het resort, maar volgens Steven van der Heijden (CEO Corendon) gaat de vakantie voor hen gewoon door. "Iedereen zat gewoon aan het zwembad en in de bar."

Bekijk het gesprek over het hotel in Tenerife in Op1 hierboven. Je kunt elke dag de leukste fragmenten uit Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Geen paniek op Tenerife na coronabesmetting: "Gewoon naar de bar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV