"Joost Zwagerman heeft aan beeldvorming van mij gemorreld," aldus ex Arielle Veerman

"Joost Zwagerman heeft aan beeldvorming van mij gemorreld," aldus ex Arielle Veerman

"Joost Zwagerman heeft aan beeldvorming van mij gemorreld," aldus ex Arielle Veerman Literair Nederland was in shock toen schrijver Joost Zwagerman in 2015 een einde aan zijn leven maakte. Nu, 3,5 jaar na zijn dood, komt zijn ex-vrouw Arielle Veerman met het boek De langste adem. Hierin doet ze een boekje open over haar huwelijk met Zwagerman, met wie ze op een slechte manier uit elkaar ging: "Hij heeft mij van veel dingen de schuld gegeven en aan de beeldvorming gemorreld." Bekijk het gesprek met Arielle Veerman in Op1 hierboven. Je kunt elke aflevering van Op1 en de beste fragmenten uit Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1: Bokskampioen Lucia Rijker wordt opgenomen in legendarische International Boxing Hall of Fame Bekijk deze video » Op1 gemist? Geen paniek op Tenerife na coronabesmetting: "Gewoon naar de bar" Bekijk deze video »
Talkshow :
"Joost Zwagerman heeft aan beeldvorming van mij gemorreld," aldus ex Arielle Veerman

Literair Nederland was in shock toen schrijver Joost Zwagerman in 2015 een einde aan zijn leven maakte. Nu, 3,5 jaar na zijn dood, komt zijn ex-vrouw Arielle Veerman met het boek De langste adem. Hierin doet ze een boekje open over haar huwelijk met Zwagerman, met wie ze op een slechte manier uit elkaar ging: "Hij heeft mij van veel dingen de schuld gegeven en aan de beeldvorming gemorreld."

Bekijk het gesprek met Arielle Veerman in Op1 hierboven. Je kunt elke aflevering van Op1 en de beste fragmenten uit Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op "Joost Zwagerman heeft aan beeldvorming van mij gemorreld," aldus ex Arielle Veerman of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV