"Coronavirus brengt Songfestival in gevaar, want het komt ook in Nederland"

"Coronavirus brengt Songfestival in gevaar, want het komt ook in Nederland"

"Coronavirus brengt Songfestival in gevaar, want het komt ook in Nederland" Viroloog Ab Oosterhaus stelde gisteren (25 februari) in het Algemeen Dagblad dat de uitbraak van het coronavirus in Europa het Songfestival bedreigt. Hoe denkt huisarts Felix van der Wissel hierover? "Alle evenementen waar veel mensen bij elkaar komen, zijn in gevaar. Het coronavirus gaat ook in Nederland komen." Bekijk het gesprek met Felix van der Wissel over het coronavirus hierboven. 5 Uur Live: Het coronavirus komt hoogstwaarschijnlijk naar Nederland Bekijk deze video » Op1 gemist? Geen paniek op Tenerife na coronabesmetting: "Gewoon naar de bar" Bekijk deze video »
Songfestival :
"Coronavirus brengt Songfestival in gevaar, want het komt ook in Nederland"

Viroloog Ab Oosterhaus stelde gisteren (25 februari) in het Algemeen Dagblad dat de uitbraak van het coronavirus in Europa het Songfestival bedreigt. Hoe denkt huisarts Felix van der Wissel hierover? "Alle evenementen waar veel mensen bij elkaar komen, zijn in gevaar. Het coronavirus gaat ook in Nederland komen."

Bekijk het gesprek met Felix van der Wissel over het coronavirus hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op "Coronavirus brengt Songfestival in gevaar, want het komt ook in Nederland" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV