Op1 gemist? S10 en Wende Snijders gaan samen optreden om jongeren te helpen

Op1 gemist? S10 en Wende Snijders gaan samen optreden om jongeren te helpen

Op1 gemist? S10 en Wende Snijders gaan samen optreden om jongeren te helpen Aan tafel bij Op1 werd er gisteravond veel gesproken over schrijver Joost Zwagerman, die in 2015 een einde aan zijn leven maakte. Hij schreef de tekst van het lied 'Voor Alles' van Wende Snijders; zij gaat nu samen met rapsensatie S10 (Stien den Hollander) in Carré optreden om jongeren met psychische problemen te helpen. S10 vertelt dat er een heleboel gastoptredens zullen komen. Bekijk het gesprek met S10 en Wende Snijders in Op1 hierboven. Je kunt elke dag de leukste fragmenten uit Op1 terugkijken bij Gids.tv. Rapper S10 (Stien den Hollander): "Wat er in de psychiatrie gebeurt, zijn geen grapjes" Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? S10 en Wende Snijders gaan samen optreden om jongeren te helpen

Aan tafel bij Op1 werd er gisteravond veel gesproken over schrijver Joost Zwagerman, die in 2015 een einde aan zijn leven maakte. Hij schreef de tekst van het lied 'Voor Alles' van Wende Snijders; zij gaat nu samen met rapsensatie S10 (Stien den Hollander) in Carré optreden om jongeren met psychische problemen te helpen. S10 vertelt dat er een heleboel gastoptredens zullen komen.

Bekijk het gesprek met S10 en Wende Snijders in Op1 hierboven. Je kunt elke dag de leukste fragmenten uit Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? S10 en Wende Snijders gaan samen optreden om jongeren te helpen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV