BN’ers blij met hereniging André Hazes & Monique Westenberg

BN’ers blij met hereniging André Hazes & Monique Westenberg

André Hazes en Monique Westenberg hielden de gemoederen flink bezig, maar het is officieel André Hazes en Monique Westenberg zijn weer samen. Dit laat Hazes donderdag 27 februari op Instagram weten door middel van een foto van hen samen.

De foto wordt veel geliked en meerdere Bekende Nederlanders reageren erg positief. De BN'ers zijn blij dat de vader en moeder van kleine Dré Hazes weer samen zijn. Onder anderen: Samantha Steenwijk, Herman den Blijker, Giel Beelen, Belle Perez, Rolf Sanchez en Bas Smit laten allemaal een hartje achter onder de foto:

De 3-jarige Dré zal ontzettend blij zijn dat zijn ouders weer samen zijn.

Dinsdagavond deelde Hazes al filmpjes in het huis van Monique en wordt duidelijk dat de kleine man zeker opgroeit met de muziek van zijn opa. Bekijk de Shownieuws-beelden hieronder:

BN’ers blij met hereniging André Hazes & Monique Westenberg André Hazes en Monique Westenberg hielden de gemoederen flink bezig, maar het is officieel André Hazes en Monique Westenberg zijn weer samen. Dit laat Hazes donderdag 27 februari op Instagram weten door middel van een foto van hen samen. De foto wordt veel geliked en meerdere Bekende Nederlanders reageren erg positief. De BN'ers zijn blij dat de vader en moeder van kleine Dré Hazes weer samen zijn. Onder anderen: Samantha Steenwijk, Herman den Blijker, Giel Beelen, Belle Perez, Rolf Sanchez en Bas Smit laten allemaal een hartje achter onder de foto: De 3-jarige Dré zal ontzettend blij zijn dat zijn ouders weer samen zijn. Dinsdagavond deelde Hazes al filmpjes in het huis van Monique en wordt duidelijk dat de kleine man zeker opgroeit met de muziek van zijn opa. Bekijk de Shownieuws-beelden hieronder:
Entertainment :
BN’ers blij met hereniging André Hazes & Monique Westenberg
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op BN’ers blij met hereniging André Hazes & Monique Westenberg of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV