Schokkende onthulling Duffy: "Ik ben verkracht, gedrogeerd en ontvoerd"

Schokkende onthulling Duffy: "Ik ben verkracht, gedrogeerd en ontvoerd"

De Britse zangeres Duffy, die kennen sommigen nog van een paar enorme hits van een jaar of twaalf geleden: 'Mercy', 'Warwick Avenue' en 'Stepping Stone'. Daarna leek ze echter van de aardbodem verdwenen, tot ze gisteren met een schokkende onthulling kwam: "Ik ben verkracht, gedrogeerd en ontvoerd."

Instagram
Uit het niets verscheen er een nieuw Instagram-account, getiteld 'duffy', waarop tot nu toe één post is geplaatst. Daarin verteld Duffy waarom ze uit de spotlights is verdwenen, wat er is gebeurd en dat ze binnenkort meer in de openbaarheid zal treden met een gesproken interview. In haar Instagram-post vertelt ze dat het een enorme opluchting is om eindelijk openheid van zaken te geven, en dat het licht na lange tijd weer schijnt in haar leven.

Bekijk hieronder een reportage van ITV over de onthullingen van Duffy.

Schokkende onthulling Duffy: "Ik ben verkracht, gedrogeerd en ontvoerd" De Britse zangeres Duffy, die kennen sommigen nog van een paar enorme hits van een jaar of twaalf geleden: 'Mercy', 'Warwick Avenue' en 'Stepping Stone'. Daarna leek ze echter van de aardbodem verdwenen, tot ze gisteren met een schokkende onthulling kwam: "Ik ben verkracht, gedrogeerd en ontvoerd." InstagramUit het niets verscheen er een nieuw Instagram-account, getiteld 'duffy', waarop tot nu toe één post is geplaatst. Daarin verteld Duffy waarom ze uit de spotlights is verdwenen, wat er is gebeurd en dat ze binnenkort meer in de openbaarheid zal treden met een gesproken interview. In haar Instagram-post vertelt ze dat het een enorme opluchting is om eindelijk openheid van zaken te geven, en dat het licht na lange tijd weer schijnt in haar leven. Bekijk hieronder een reportage van ITV over de onthullingen van Duffy.
Nieuws :
Schokkende onthulling Duffy: "Ik ben verkracht, gedrogeerd en ontvoerd"
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Schokkende onthulling Duffy: "Ik ben verkracht, gedrogeerd en ontvoerd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV