Bekijk hele Carpool Karaoke van BTS met James Corden

Bekijk hele Carpool Karaoke van BTS met James Corden

Bekijk hele Carpool Karaoke van BTS met James Corden Na flink wat Amerikaanse en Britse muzieksterren is het nu tijd voor K-Pop sensatie BTS om mee te doen aan de Carpool Karaoke van James Corden. Ze passen maar net in de auto, maar zingen uit volle borst mee met een aantal covers van Amerikaanse artiesten (zoals 'Circles' van Post Malone). Uiteraard zingen ze ook eigen materiaal van het nieuwe album Map of the Soul: 7. Bekijk de Carpool Karaoke van James Corden met BTS hierboven. Justin Bieber schittert opnieuw in Carpool Karaoke met James Corden Bekijk deze video » Bekijk eerste beelden van James Corden's Carpool Karaoke met BTS Bekijk deze video »
Muziek :
Bekijk hele Carpool Karaoke van BTS met James Corden

Na flink wat Amerikaanse en Britse muzieksterren is het nu tijd voor K-Pop sensatie BTS om mee te doen aan de Carpool Karaoke van James Corden. Ze passen maar net in de auto, maar zingen uit volle borst mee met een aantal covers van Amerikaanse artiesten (zoals 'Circles' van Post Malone). Uiteraard zingen ze ook eigen materiaal van het nieuwe album Map of the Soul: 7.

Bekijk de Carpool Karaoke van James Corden met BTS hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hele Carpool Karaoke van BTS met James Corden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV