Married At First Sight-Henk over Chantal: "Ik voel me genaaid"

Married At First Sight-Henk over Chantal: "Ik voel me genaaid"

Married At First Sight-Henk over Chantal: "Ik voel me genaaid" Het was voor de kijker geen verrassing: Henk en Chantal willen niet met elkaar getrouwd blijven. Wel hebben ze nog enkele woorden voor elkaar: "Ik voel me genaaid. Chantal is niet eerlijk. Ze heeft het nooit een eerlijke kans gegeven. Had dan nee gezegd". aldus Henk. PrinsessengedragDat vraagt uiteraard om een reactie van de blondine: "Ik kon hem de bevestiging niet geven. Ik mis de hoffelijkheid bij hem. Hij ziet mijn verwachtingen als prinsessengedrag. Ik trek dat niet." Bekijk het fragment van Married At First Sight hierboven. Heb je Married At First Sight gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Married At First Sight-Chantal huilt uit bij Carlo: "Het voelt kut" Bekijk deze video » Married At First Sight: Ingeborg en Chantal botsen op Gran Canaria Bekijk deze video » Married At First Sight-Kimberly: "Robin kan grof zijn en dat pik ik niet" Bekijk deze video »
TV :
Married At First Sight-Henk over Chantal: "Ik voel me genaaid"

Het was voor de kijker geen verrassing: Henk en Chantal willen niet met elkaar getrouwd blijven. Wel hebben ze nog enkele woorden voor elkaar: "Ik voel me genaaid. Chantal is niet eerlijk. Ze heeft het nooit een eerlijke kans gegeven. Had dan nee gezegd". aldus Henk.

Prinsessengedrag
Dat vraagt uiteraard om een reactie van de blondine: "Ik kon hem de bevestiging niet geven. Ik mis de hoffelijkheid bij hem. Hij ziet mijn verwachtingen als prinsessengedrag. Ik trek dat niet." Bekijk het fragment van Married At First Sight hierboven.

Heb je Married At First Sight gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Married At First Sight-Henk over Chantal: "Ik voel me genaaid" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV