Hoe gevaarlijk is het Coronavirus? De NOS zocht het uit

Hoe gevaarlijk is het Coronavirus? De NOS zocht het uit

Hoe gevaarlijk is het Coronavirus? De NOS zocht het uit Hoe gevaarlijk is het Coronavirus en wat is het precies? "Een ding is zeker, dit virus is niet onschuldig. Sterker nog, de Wereldgezondheidsorganisatie heef een internationale noodsituatie uitgeroepen." Bekijk het fragment van de NOS, waarin alles wat je moet weten over het virus wordt uitgelegd, hierboven. Bekijk ook Coronavirus: Nederlanders in quarantaine in hotel Tenerife, bekijk de beelden Bekijk deze video » Op1 gemist? Geen paniek op Tenerife na coronabesmetting: "Gewoon naar de bar" Bekijk deze video » "Coronavirus brengt Songfestival in gevaar, want het komt ook in Nederland" Bekijk deze video »
Nieuws :
Hoe gevaarlijk is het Coronavirus? De NOS zocht het uit

Hoe gevaarlijk is het Coronavirus en wat is het precies? "Een ding is zeker, dit virus is niet onschuldig. Sterker nog, de Wereldgezondheidsorganisatie heef een internationale noodsituatie uitgeroepen." Bekijk het fragment van de NOS, waarin alles wat je moet weten over het virus wordt uitgelegd, hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hoe gevaarlijk is het Coronavirus? De NOS zocht het uit of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV