Jinek gemist? Marco van Basten over zijn liefde voor squash

Jinek gemist? Marco van Basten over zijn liefde voor squash

Jinek gemist? Marco van Basten over zijn liefde voor squash Voetballegende Marco van Basten gooit het tegenwoordig over een heel andere boeg: hij heeft zich op het squashen gericht en praat er over met Eva Jinek: "Ik kon niet meer voetballen. Dat deed alleen maar pijn. Toen ben ik gaan golfen en tennissen en per toeval ben ik toen ook op de squashbaan beland en dat vond ik wel lekker." Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Bekijk ook Marco van Basten als vierde geplaatst voor C-categorie NK squash Bekijk deze video » Ferry (Married at First Sight): "José en ik zijn gescheiden maar toch is er goed nieuws" Bekijk deze video »
TV :
Jinek gemist? Marco van Basten over zijn liefde voor squash

Voetballegende Marco van Basten gooit het tegenwoordig over een heel andere boeg: hij heeft zich op het squashen gericht en praat er over met Eva Jinek: "Ik kon niet meer voetballen. Dat deed alleen maar pijn. Toen ben ik gaan golfen en tennissen en per toeval ben ik toen ook op de squashbaan beland en dat vond ik wel lekker." Bekijk het fragment van Jinek hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Marco van Basten over zijn liefde voor squash of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV