Coronavirus: Eva Jinek kust haar gasten niet meer

Coronavirus: Eva Jinek kust haar gasten niet meer

Coronavirus: Eva Jinek kust haar gasten niet meer Nu het Coronavirus Nederland in rap tempo nadert beginnen steeds meer mensen zich af te vragen hoe we besmetting kunnen voorkomen, zo ook Eva Jinek. Handen wassen blijkt erg belangrijk en dat moeten we op een iets andere manier doen dan de meesten van ons gewend zijn: "Doe dat goed en vaak. Doe dat 20 seconden. Maar besef je dat je hand niet twee kanten heeft, maar vier", aldus Iris van Deinse van het Rode Kruis. Geen kus meerEva Jinek haalt die 20 seconden nooit zegt ze. "Dat is echt lang." Carlo Boszhard reageert gevat: "Ik geef jou nooit meer een hand." Dat gaat sowieso veranderen, grapt de presentatrice: "Ik kus altijd iedereen, dat is ook afgelopen hier aan tafel. Dat doe ik ook niet meer." Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Bekijk ook Ferry (Married at First Sight): "José en ik zijn gescheiden maar toch is er goed nieuws" Bekijk deze video » Jinek gemist? Marco van Basten over zijn liefde voor squash Bekijk deze video »
TV :
Coronavirus: Eva Jinek kust haar gasten niet meer

Nu het Coronavirus Nederland in rap tempo nadert beginnen steeds meer mensen zich af te vragen hoe we besmetting kunnen voorkomen, zo ook Eva Jinek. Handen wassen blijkt erg belangrijk en dat moeten we op een iets andere manier doen dan de meesten van ons gewend zijn: "Doe dat goed en vaak. Doe dat 20 seconden. Maar besef je dat je hand niet twee kanten heeft, maar vier", aldus Iris van Deinse van het Rode Kruis.

Geen kus meer
Eva Jinek haalt die 20 seconden nooit zegt ze. "Dat is echt lang." Carlo Boszhard reageert gevat: "Ik geef jou nooit meer een hand." Dat gaat sowieso veranderen, grapt de presentatrice: "Ik kus altijd iedereen, dat is ook afgelopen hier aan tafel. Dat doe ik ook niet meer." Bekijk het fragment van Jinek hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Coronavirus: Eva Jinek kust haar gasten niet meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV