TV Kantine start nieuwe seizoen met hoogtepunten: bekijk de beelden

TV Kantine start nieuwe seizoen met hoogtepunten: bekijk de beelden

TV Kantine start nieuwe seizoen met hoogtepunten: bekijk de beelden Vanaf donderdagavond is De TV Kantine weer terug op RTL4. De humoristische tv-show rondom Carlo Boszhard en Irene Moors start met een compilatie van de beste momenten van de afgelopen tien seizoenen. Bekijk beelden daarvan, die producent Herald Adolfs op Instagram plaatste, hierboven. Vanaf volgende week zijn nieuwe persiflages te zien, waaronder die van Martien Meiland. Het nieuwe seizoen van De TV Kantine is vanaf donderdag 27 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Carlo en Ron Boszhard weer als Van Rossems in TV-Kantine: ‘Ik doe het nooit meer’ Bekijk deze video » De TV Kantine: Chateau Meiland, Beste Zangers, Married at First Sight en meer Bekijk deze video » Eerste beelden De TV Kantine: Gerard Ekdom als Henk Westbroek Bekijk deze video »
TV :
TV Kantine start nieuwe seizoen met hoogtepunten: bekijk de beelden

Vanaf donderdagavond is De TV Kantine weer terug op RTL4. De humoristische tv-show rondom Carlo Boszhard en Irene Moors start met een compilatie van de beste momenten van de afgelopen tien seizoenen. Bekijk beelden daarvan, die producent Herald Adolfs op Instagram plaatste, hierboven. Vanaf volgende week zijn nieuwe persiflages te zien, waaronder die van Martien Meiland.

Het nieuwe seizoen van De TV Kantine is vanaf donderdag 27 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op TV Kantine start nieuwe seizoen met hoogtepunten: bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV