Trein botst met vrachtwagen in Udenhout: bekijk de beelden

Trein botst met vrachtwagen in Udenhout: bekijk de beelden

Trein botst met vrachtwagen in Udenhout: bekijk de beelden Een trein is vanmorgen in botsing gekomen met een vrachtwagen, in het Brabantse Udenhout. Er zijn geen gewonden gevallen maar het had heel anders kunnen aflopen, zie je wanneer je de beelden bekijkt. OorzaakHet verhaal gaat dat de chauffeur van de vrachtwagen de overgang op wilde rijden en vervolgens klem kwam te zitten. De treinmachinist kon niet op tijd stoppen en botste vervolgens in volle vaart op de vrachtwagen. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Heftige beelden: ProRail laat gevaarlijkste 'bijna ongelukken' zien Bekijk deze video »
Nieuws :
Trein botst met vrachtwagen in Udenhout: bekijk de beelden

Een trein is vanmorgen in botsing gekomen met een vrachtwagen, in het Brabantse Udenhout. Er zijn geen gewonden gevallen maar het had heel anders kunnen aflopen, zie je wanneer je de beelden bekijkt.

Oorzaak
Het verhaal gaat dat de chauffeur van de vrachtwagen de overgang op wilde rijden en vervolgens klem kwam te zitten. De treinmachinist kon niet op tijd stoppen en botste vervolgens in volle vaart op de vrachtwagen. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trein botst met vrachtwagen in Udenhout: bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV