Wie speelt Martien Meiland in De TV Kantine?

Wie speelt Martien Meiland in De TV Kantine?

UPDATE: Martien Meiland blijkt inderdaad gespeeld te worden door Björn de Vries

Nu de eerste beelden van Martien Meiland in De TV Kantine zijn opgedoken kan het raden beginnen: welke acteur of BNer speelt de charismatische kasteelheer? Is het wellicht Arjen Lubach, Duncan Laurence, Domien Verschuuren of Koos van Plateringen? RTL Boulevard is ook al lekker aan het speculeren geslagen en komt met onderstaande namen:

Pim Wessels
28-jarige acteur die onder andere in SpangaS en De Hoofdprijs speelde. Mensen zouden hem ook kunnen kennen als de vriend van GTST-actrice Pip Pellens. Luuk Ikink is er vrij zeker van, dat het Wessels is die in de huid van Martien gekropen is. Bekijk een foto van de acteur hieronder:

Björn de Vries
Een andere naam die genoemd wordt, is die van Björn de Vries. Zijn gezicht lijkt best wel op het gezicht van de acteur die Martien speelt maar of hij het echt is....? Hij ging vorig jaar wel al viral met een imitatie van Meiland dus dat zou een goede aanleiding voor het productieteam kunnen zijn geweest om hem te benaderen. Bekijk hieronder een recente foto van De Vries.

Oordeel zelf
Ook de namen van Arjen Lubach, Duncan Laurence, Domien Verschuuren, Koen Kardashian, Sipke Jan Bousema en Koos van Plateringen zingen overigens nog rond. Of denken we helemaal verkeerd en gaat het om een vrouw? Onder aan deze pagina vind je een kort fragment van Martien Meiland uit het nieuwe seizoen van De TV Kantine. Bekijk en beluister het en bedenk zelf wie de betreffende acteur (of actrice?) zou kunnen zijn.

Het nieuwe seizoen van De TV Kantine is vanaf donderdag 27 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.

Wie speelt Martien Meiland in De TV Kantine? UPDATE: Martien Meiland blijkt inderdaad gespeeld te worden door Björn de Vries Nu de eerste beelden van Martien Meiland in De TV Kantine zijn opgedoken kan het raden beginnen: welke acteur of BNer speelt de charismatische kasteelheer? Is het wellicht Arjen Lubach, Duncan Laurence, Domien Verschuuren of Koos van Plateringen? RTL Boulevard is ook al lekker aan het speculeren geslagen en komt met onderstaande namen: Pim Wessels28-jarige acteur die onder andere in SpangaS en De Hoofdprijs speelde. Mensen zouden hem ook kunnen kennen als de vriend van GTST-actrice Pip Pellens. Luuk Ikink is er vrij zeker van, dat het Wessels is die in de huid van Martien gekropen is. Bekijk een foto van de acteur hieronder: Björn de VriesEen andere naam die genoemd wordt, is die van Björn de Vries. Zijn gezicht lijkt best wel op het gezicht van de acteur die Martien speelt maar of hij het echt is....? Hij ging vorig jaar wel al viral met een imitatie van Meiland dus dat zou een goede aanleiding voor het productieteam kunnen zijn geweest om hem te benaderen. Bekijk hieronder een recente foto van De Vries. Oordeel zelfOok de namen van Arjen Lubach, Duncan Laurence, Domien Verschuuren, Koen Kardashian, Sipke Jan Bousema en Koos van Plateringen zingen overigens nog rond. Of denken we helemaal verkeerd en gaat het om een vrouw? Onder aan deze pagina vind je een kort fragment van Martien Meiland uit het nieuwe seizoen van De TV Kantine. Bekijk en beluister het en bedenk zelf wie de betreffende acteur (of actrice?) zou kunnen zijn. Het nieuwe seizoen van De TV Kantine is vanaf donderdag 27 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Eerste beelden De TV Kantine: Gerard Ekdom als Henk Westbroek Bekijk deze video » TV Kantine start nieuwe seizoen met hoogtepunten: bekijk de beelden Bekijk deze video » TV Kantine: Chateau Meiland wordt Chateau Wijnland Bekijk deze video »
TV :
Wie speelt Martien Meiland in De TV Kantine?
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wie speelt Martien Meiland in De TV Kantine? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV