Married At First Sight: Thierry en Sanne gaan alsnog scheiden

Married At First Sight: Thierry en Sanne gaan alsnog scheiden

Married At First Sight: Thierry en Sanne gaan alsnog scheiden Ook het laatste bruidspaar uit Married At First Sight van dit seizoen gooit de handdoek in de ring: Thierry en Sanne gaan scheiden. Die laatste vertelt: "Na het hele experiment hebben we nog regelmatig contact gehad en ook afgesproken. Maar helaas heeft Cupido net mis geschoten en is de vonk niet overgeslagen." Nieuw seizoenWe kunnen hierdoor concluderen dat het geen vruchtbaar seizoen van het trouwprogramma was. Er is alleen nog wat hoop voor Ferry en José, die het na hun scheiding toch weer een beetje met elkaar proberen. De kijker hoeft overigens niet bang te zijn dat het programma ondanks de tegenvallende resultaten niet terugkomt: dit seizoen is massaal bekeken. Daarnaast deed presentator Carlo Boszhard in de laatste aflevering alweer een oproep voor nieuwe kandidaten. Bekijk de reacties van Thierry en Sanne op de aanstaande scheiding hierboven, in het fragment van RTL Boulevard. Heb je Married At First Sight gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ferry (Married at First Sight): "José en ik zijn gescheiden maar toch is er goed nieuws" Bekijk deze video » Married At First Sight-Henk over Chantal: "Ik voel me genaaid" Bekijk deze video » MAFS gemist? Blijven Ferry en José getrouwd? Bekijk deze video »
TV :
Married At First Sight: Thierry en Sanne gaan alsnog scheiden

Ook het laatste bruidspaar uit Married At First Sight van dit seizoen gooit de handdoek in de ring: Thierry en Sanne gaan scheiden. Die laatste vertelt: "Na het hele experiment hebben we nog regelmatig contact gehad en ook afgesproken. Maar helaas heeft Cupido net mis geschoten en is de vonk niet overgeslagen."

Nieuw seizoen
We kunnen hierdoor concluderen dat het geen vruchtbaar seizoen van het trouwprogramma was. Er is alleen nog wat hoop voor Ferry en José, die het na hun scheiding toch weer een beetje met elkaar proberen. De kijker hoeft overigens niet bang te zijn dat het programma ondanks de tegenvallende resultaten niet terugkomt: dit seizoen is massaal bekeken. Daarnaast deed presentator Carlo Boszhard in de laatste aflevering alweer een oproep voor nieuwe kandidaten. Bekijk de reacties van Thierry en Sanne op de aanstaande scheiding hierboven, in het fragment van RTL Boulevard.

Heb je Married At First Sight gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Married At First Sight: Thierry en Sanne gaan alsnog scheiden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV