Zien: Blitse betaalbare zonnebril van prinses Amalia vliegt de winkel uit

Zien: Blitse betaalbare zonnebril van prinses Amalia vliegt de winkel uit

Zien: Blitse betaalbare zonnebril van prinses Amalia vliegt de winkel uit De reflecterende zonnebril waarmee prinses Amalia dinsdag 25 februari tijdens het jaarlijks fotomoment in het Oostenrijkse Lech is gespot, is mega populair. Zonnebril Amalia uitverkochtDe hippe bril van het Amerikaanse merk Privé Revaux is via de website niet meer voorradig. Aan The Madam hangt een zacht prijskaartje van een kleine 30 euro. Privé Revaux heeft laten weten dat de bril binnenkort weer verkrijgbaar is. Bekijk hierboven de video van Het AD met daarin de beelden van de prinses met de gewilde zonnebril. Bekijk ook Scheldt prinses Alexia op de piste in Lech? Bekijk de beelden Bekijk deze video » Blauw Bloed: Bekijk compilatie van de liefste beelden uit Lech Bekijk deze video »
Royals :
Zien: Blitse betaalbare zonnebril van prinses Amalia vliegt de winkel uit

De reflecterende zonnebril waarmee prinses Amalia dinsdag 25 februari tijdens het jaarlijks fotomoment in het Oostenrijkse Lech is gespot, is mega populair.

Zonnebril Amalia uitverkocht
De hippe bril van het Amerikaanse merk Privé Revaux is via de website niet meer voorradig. Aan The Madam hangt een zacht prijskaartje van een kleine 30 euro. Privé Revaux heeft laten weten dat de bril binnenkort weer verkrijgbaar is.

Bekijk hierboven de video van Het AD met daarin de beelden van de prinses met de gewilde zonnebril.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Blitse betaalbare zonnebril van prinses Amalia vliegt de winkel uit of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV