Video: Nederlanders "14 dagen in quarantaine" door coronavirus in hotel op Tenerife

Video: Nederlanders "14 dagen in quarantaine" door coronavirus in hotel op Tenerife

Video: Nederlanders "14 dagen in quarantaine" door coronavirus in hotel op Tenerife Gasten van het hotel H10 Costa Adeje Palace op Tenerife zitten in quarantaine nu vier bezoekers daar het coronavirus hebben opgelopen. Brief onder de deurNederlander Ad Elissen vertelt aan De Telegraaf dat alle hotelgasten voorlopig in hun kamer moeten blijven: "We kregen een brief onder de voordeur doorgeschoven en er stond in vijf talen dat we voor 14 dagen in quarantaine gingen. Dan schrik je wel", zegt Ad. Bekijk hierboven de video van De Telegraaf waarin Jeroen Holtrop met Nederlander Ad Elissen belt. Bekijk ook 5 Uur Live: Het coronavirus komt hoogstwaarschijnlijk naar Nederland Bekijk deze video » "Coronavirus brengt Songfestival in gevaar, want het komt ook in Nederland" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Nederlanders "14 dagen in quarantaine" door coronavirus in hotel op Tenerife

Gasten van het hotel H10 Costa Adeje Palace op Tenerife zitten in quarantaine nu vier bezoekers daar het coronavirus hebben opgelopen.

Brief onder de deur
Nederlander Ad Elissen vertelt aan De Telegraaf dat alle hotelgasten voorlopig in hun kamer moeten blijven: "We kregen een brief onder de voordeur doorgeschoven en er stond in vijf talen dat we voor 14 dagen in quarantaine gingen. Dan schrik je wel", zegt Ad.

Bekijk hierboven de video van De Telegraaf waarin Jeroen Holtrop met Nederlander Ad Elissen belt.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Nederlanders "14 dagen in quarantaine" door coronavirus in hotel op Tenerife of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV