Coronavirus in Limburg? "We laten ons niet gek maken door de media"

Coronavirus in Limburg? "We laten ons niet gek maken door de media"

Coronavirus in Limburg? "We laten ons niet gek maken door de media" De met het coronavirus besmette Duitser die in Limburg was, was niet ziek tijdens zijn bezoek, meldt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) woensdagochtend. Hij kan daardoor in die periode niemand hebben besmet. Zijn de Limburgers toch bang? "Je kunt het niet tegenhouden"Hart van Nederland reist naar Limburg en spreekt elke mensen op straat over het coronavirus. Verschillende Limburgers zijn nuchter: "Als we het krijgen, dan krijgen we het". Volgens hen kun je het toch niet tegenhouden: "We laten ons niet gek maken door de media." Een oudere vrouw is wel bang voor de ziekte vanwege haar leeftijd. Bekijk het Hart van Nederland-fragment met verschillende Limburgers over het coronavirus hierboven. Bekijk ook 5 Uur Live: Het coronavirus komt hoogstwaarschijnlijk naar Nederland Bekijk deze video » Video: Nederlanders "14 dagen in quarantaine" door coronavirus in hotel op Tenerife Bekijk deze video »
Nieuws :
Coronavirus in Limburg? "We laten ons niet gek maken door de media"

De met het coronavirus besmette Duitser die in Limburg was, was niet ziek tijdens zijn bezoek, meldt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) woensdagochtend. Hij kan daardoor in die periode niemand hebben besmet. Zijn de Limburgers toch bang?

"Je kunt het niet tegenhouden"
Hart van Nederland reist naar Limburg en spreekt elke mensen op straat over het coronavirus. Verschillende Limburgers zijn nuchter: "Als we het krijgen, dan krijgen we het". Volgens hen kun je het toch niet tegenhouden: "We laten ons niet gek maken door de media." Een oudere vrouw is wel bang voor de ziekte vanwege haar leeftijd.

Bekijk het Hart van Nederland-fragment met verschillende Limburgers over het coronavirus hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Coronavirus in Limburg? "We laten ons niet gek maken door de media" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV