Prins Harry wil zonder koninklijke titel door het leven, bekijk de beelden

Prins Harry wil zonder koninklijke titel door het leven, bekijk de beelden

Prins Harry wil zonder koninklijke titel door het leven, bekijk de beelden De Britse prins Harry sprak woensdagochtend op een congres in Schotland. Tot verrassing van de aanwezigen werd hij niet aangekondigd als Zijne Koninklijke Hoogheid, maar als Harry: "Hij wil graag dat we hem allemaal gewoon Harry noemen. Dus dames en heren, geef een groot warm Schots welkom aan Harry", zegt de host van het congres. Bekijk de beelden ervan hierboven. Bekijk hierboven de beelden waarin te horen is, dat Harry niet meer met prins wil worden aangesproken. Bekijk ook Marc van der Linden over Meghan Markle en prins Harry: 'Ze hebben gekregen wat ze wilden' Bekijk deze video » ‘Prins Harry en Meghan verdienen miljoen dollar per lezing na Megxit’ Bekijk deze video »
Royals :
Prins Harry wil zonder koninklijke titel door het leven, bekijk de beelden

De Britse prins Harry sprak woensdagochtend op een congres in Schotland.

Tot verrassing van de aanwezigen werd hij niet aangekondigd als Zijne Koninklijke Hoogheid, maar als Harry: "Hij wil graag dat we hem allemaal gewoon Harry noemen. Dus dames en heren, geef een groot warm Schots welkom aan Harry", zegt de host van het congres. Bekijk de beelden ervan hierboven.

Bekijk hierboven de beelden waarin te horen is, dat Harry niet meer met prins wil worden aangesproken.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Prins Harry wil zonder koninklijke titel door het leven, bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV