Nicolette van Dams surprise loopt in de soep

Nicolette van Dams surprise loopt in de soep

Bas Smit, de man van Nicolette van Dam, neemt zijn vrouw geblinddoekt mee de auto in. Eenmaal uit de auto probeert Nicolette te raden waar ze is. In de laatste video zien we dat Bas z'n surprise voor Nicolette is mislukt. Hij noemt het hilarisch en genant. Later bleek dat Bas zijn vrouw verraste met een levensgrote cover op de Ziggo Dome:

Bekijk hieronder de Instagram video waarin Nicolette geblinddoekt wordt meegenomen door haar man.

Nicolette van Dams surprise loopt in de soep Bas Smit, de man van Nicolette van Dam, neemt zijn vrouw geblinddoekt mee de auto in. Eenmaal uit de auto probeert Nicolette te raden waar ze is. In de laatste video zien we dat Bas z'n surprise voor Nicolette is mislukt. Hij noemt het hilarisch en genant. Later bleek dat Bas zijn vrouw verraste met een levensgrote cover op de Ziggo Dome: Video: Nicolette van Dam en Bas Smit op levensgroot scherm Ziggo Dome Bekijk deze video » Bekijk hieronder de Instagram video waarin Nicolette geblinddoekt wordt meegenomen door haar man. Bekijk ook Video: Nicolette van Dam kleedt dochters graag hetzelfde Bekijk deze video » Nicolette van Dam bekvecht met dochtertje om extreme hoeveelheid knuffels Bekijk deze video »
Entertainment :
Nicolette van Dams surprise loopt in de soep
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nicolette van Dams surprise loopt in de soep of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV