Video: Kiki Bertens onderuit tegen Zheng Saisai op WTA Doha

Video: Kiki Bertens onderuit tegen Zheng Saisai op WTA Doha

Video: Kiki Bertens onderuit tegen Zheng Saisai op WTA Doha Tennisster Kiki Bertens is er niet in geslaagd de kartfinales te bereiken van het WTA-toernooi van Doha. Bertens verloor van tegenstander Zheng Saisai, de nummer 37 van de wereld. In 2019 verloor Kiki Bertens in Doha in de kwartfinales van de Belgische Elise Mertens, die uiteindelijk de titel veroverde. Bekijk hierboven het winnende punt van Zheng Saisai op WTA Doha. Bekijk ook VIDEO: Kiki Bertens wint WTA finale in Sint Petersburg Bekijk deze video » Video: Kiki Bertens kijkt uit naar wedstrijd tegen Karolina Muchova (Doha) Bekijk deze video »
Tennis :
Video: Kiki Bertens onderuit tegen Zheng Saisai op WTA Doha

Tennisster Kiki Bertens is er niet in geslaagd de kartfinales te bereiken van het WTA-toernooi van Doha. Bertens verloor van tegenstander Zheng Saisai, de nummer 37 van de wereld.

In 2019 verloor Kiki Bertens in Doha in de kwartfinales van de Belgische Elise Mertens, die uiteindelijk de titel veroverde.

Bekijk hierboven het winnende punt van Zheng Saisai op WTA Doha.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Kiki Bertens onderuit tegen Zheng Saisai op WTA Doha of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV