5 Uur Live: Soy Kroon over mogelijk Hoogvliegers seizoen 2

5 Uur Live: Soy Kroon over mogelijk Hoogvliegers seizoen 2

5 Uur Live: Soy Kroon over mogelijk Hoogvliegers seizoen 2 Soy Kroon is te gast bij 5 Uur Live en is heel trots op zijn rol in de serie Hoogvliegers, waar zaterdag 29 februari de laatste aflevering van te zien is. Hoogvliegers seizoen 2?De acteur wil niets verklappen over een mogelijk nieuw seizoen van de serie: "Dan moet je de laatste aflevering zien", zegt hij. Bekijk hierboven het 5 Uur Live-fragment met Soy Kroon over o.a. de serie Hoogvliegers. De slotaflevering van Hoogvliegers is op zaterdag 29 februari om 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Hoogvliegers terugkijken bij Gids.tv en op NPO Start. Bekijk ook Eerste beelden nieuwe serie Hoogvliegers Bekijk deze video » Bekijk backstage beelden van de nieuwe film Zwaar Verliefd 2 Bekijk deze video »
Serie :
5 Uur Live: Soy Kroon over mogelijk Hoogvliegers seizoen 2

Soy Kroon is te gast bij 5 Uur Live en is heel trots op zijn rol in de serie Hoogvliegers, waar zaterdag 29 februari de laatste aflevering van te zien is.

Hoogvliegers seizoen 2?
De acteur wil niets verklappen over een mogelijk nieuw seizoen van de serie: "Dan moet je de laatste aflevering zien", zegt hij. Bekijk hierboven het 5 Uur Live-fragment met Soy Kroon over o.a. de serie Hoogvliegers.

De slotaflevering van Hoogvliegers is op zaterdag 29 februari om 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Hoogvliegers terugkijken bij Gids.tv en op NPO Start.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op 5 Uur Live: Soy Kroon over mogelijk Hoogvliegers seizoen 2 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV