Glennis Grace over relatie André Hazes & Monique Westenberg: "Ik zou André nooit terugnemen"

Glennis Grace over relatie André Hazes & Monique Westenberg: "Ik zou André nooit terugnemen"

Zangeres Glennis Grace, die samen met André Hazes, de single Verlangen naar jou opnam. Heeft haar mening over de relatie van Hazes met Monique gedeeld in het roddelblad Weekend: "Ik zou zelf André niet meer hebben teruggenomen nee."

"Eenmaal weg is weg"
Glennis Grace begrijpt er weinig van dat Monique Westenberg en André Hazes weer een stelletje vormen: ”Ik kan geen uitspraken over hen doen, maar ik zou André zelf niet meer hebben teruggenomen, nee. Hij is gewoon verliefd geworden op iemand anders, en dat kan gebeuren. Ik weet ook dat het al langer daarvoor niet zo goed ging tussen André en Monique, dat heeft heel Nederland kunnen zien. Maar eenmaal weg is weg, dan kom je er bij mij niet meer in hoor", aldus Glennis.

Lees verder onder de foto.

Ook niet voor het kind
De zangeres vindt zelfs dat ze het niet voor zoontje André junior zouden moeten doen: ”Ook niet nee. Je moet niet bij elkaar komen of blijven voor de kinderen. Dat is iets waar ik heel erg tegen ben. Of je bent gelukkig met elkaar en je kunt daarom je kinderen ook gelukkig maken, of je gaat uit elkaar en dan moet je er omwille van de kinderen voor zorgen dat je goed met elkaar op kunt blijven schieten.”

Bekijk hieronder de backstage-beelden horend bij de single Verlangen naar jou die Glennis samen met André in 2019 opnam.

Glennis Grace over relatie André Hazes & Monique Westenberg: "Ik zou André nooit terugnemen" Zangeres Glennis Grace, die samen met André Hazes, de single Verlangen naar jou opnam. Heeft haar mening over de relatie van Hazes met Monique gedeeld in het roddelblad Weekend: "Ik zou zelf André niet meer hebben teruggenomen nee." "Eenmaal weg is weg"Glennis Grace begrijpt er weinig van dat Monique Westenberg en André Hazes weer een stelletje vormen: ”Ik kan geen uitspraken over hen doen, maar ik zou André zelf niet meer hebben teruggenomen, nee. Hij is gewoon verliefd geworden op iemand anders, en dat kan gebeuren. Ik weet ook dat het al langer daarvoor niet zo goed ging tussen André en Monique, dat heeft heel Nederland kunnen zien. Maar eenmaal weg is weg, dan kom je er bij mij niet meer in hoor", aldus Glennis. Lees verder onder de foto. Ook niet voor het kindDe zangeres vindt zelfs dat ze het niet voor zoontje André junior zouden moeten doen: ”Ook niet nee. Je moet niet bij elkaar komen of blijven voor de kinderen. Dat is iets waar ik heel erg tegen ben. Of je bent gelukkig met elkaar en je kunt daarom je kinderen ook gelukkig maken, of je gaat uit elkaar en dan moet je er omwille van de kinderen voor zorgen dat je goed met elkaar op kunt blijven schieten.” Bekijk hieronder de backstage-beelden horend bij de single Verlangen naar jou die Glennis samen met André in 2019 opnam.
Entertainment :
Glennis Grace over relatie André Hazes & Monique Westenberg: "Ik zou André nooit terugnemen"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Glennis Grace over relatie André Hazes & Monique Westenberg: "Ik zou André nooit terugnemen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV