DWDD Tom Egbers over componist Ruud Bos: 60 jaar in het vak

DWDD Tom Egbers over componist Ruud Bos: 60 jaar in het vak

<em>DWDD</em> Tom Egbers over componist Ruud Bos: 60 jaar in het vak Tijdens De Wereld Draait Door werd er aandacht besteed aan tv-componist Ruud Bos. Hij zit al 60 jaar in het vak. Tom Egbers eerde de componist tijdens de uitzending. De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv. De Wereld Draait Door bespreek de Brexit-dag Bekijk deze video » De Wereld Draait Door bespreekt de mooiste tv-momenten van januari Bekijk deze video »
Talkshow :
DWDD Tom Egbers over componist Ruud Bos: 60 jaar in het vak

Tijdens De Wereld Draait Door werd er aandacht besteed aan tv-componist Ruud Bos. Hij zit al 60 jaar in het vak. Tom Egbers eerde de componist tijdens de uitzending.

De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op DWDD Tom Egbers over componist Ruud Bos: 60 jaar in het vak of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV