Vanavond bij Op1: Onder andere Erica Terpstra, Geert Dales en Martin Visser

Vanavond bij Op1: Onder andere Erica Terpstra, Geert Dales en Martin Visser

Vanavond bij Op1: Onder andere Erica Terpstra, Geert Dales en Martin Visser Vanavond presenteren Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel Op1. Bekijk hieronder de gasten. Het coronavirus houdt de gemoederen flink bezig. Wat moeten we doen als het virus ook hier opduikt? Arts-viroloog Anne Wensing en luchtvaartjournalist Doron Sajet en Anja Schreijer van GGD Nederlandkomen bij Op1 met de laatste updates. Er is een doorbraak voor de pensioenen in Nederland. Op een besloten overleg van de vakbonds- en werkgeversvoorzitters met de minister is half februari besloten een geheel nieuw pensioenmodel te onderzoeken dat buiten de kaders van het pensioenakkoord gaat. Bij Op1 praten Telegraafjournalist Martin Visser en 50PLUS-voorzitter Geert Dales erover. Jip Vastenburg ontwikkelde een eetstoornis tijdens haar topsportjaren. Eten werd haar vijand. Ze at zo weinig, dat ze acht jaar lang niet meer ongesteld werd, blessures opliep en uiteindelijk in een depressie belandde. Volgens sportarts Guido Vroemen is Jip Vastenburg niet de enige topsporter met een eetstoornis. Hij komt vandaag met een actieplan. Bij Op1 schuiven ze aan. Erika Terpstra gaat weer op reis. Peru, het Indonesische eiland Flores, Nepal en Rusland. Dat zijn de bestemmingen van een nieuw seizoen Erica op reis. Bij Op1 een voorproefje. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Jan Lolkema is eerste scheidsrechter met beenprothese Bekijk deze video » Op1 gemist? S10 en Wende Snijders gaan samen optreden om jongeren te helpen Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond bij Op1: Onder andere Erica Terpstra, Geert Dales en Martin Visser

Vanavond presenteren Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel Op1. Bekijk hieronder de gasten.

Het coronavirus houdt de gemoederen flink bezig. Wat moeten we doen als het virus ook hier opduikt? Arts-viroloog Anne Wensing en luchtvaartjournalist Doron Sajet en Anja Schreijer van GGD Nederlandkomen bij Op1 met de laatste updates.

Er is een doorbraak voor de pensioenen in Nederland. Op een besloten overleg van de vakbonds- en werkgeversvoorzitters met de minister is half februari besloten een geheel nieuw pensioenmodel te onderzoeken dat buiten de kaders van het pensioenakkoord gaat. Bij Op1 praten Telegraafjournalist Martin Visser en 50PLUS-voorzitter Geert Dales erover.

Jip Vastenburg ontwikkelde een eetstoornis tijdens haar topsportjaren. Eten werd haar vijand. Ze at zo weinig, dat ze acht jaar lang niet meer ongesteld werd, blessures opliep en uiteindelijk in een depressie belandde. Volgens sportarts Guido Vroemen is Jip Vastenburg niet de enige topsporter met een eetstoornis. Hij komt vandaag met een actieplan. Bij Op1 schuiven ze aan.

Erika Terpstra gaat weer op reis. Peru, het Indonesische eiland Flores, Nepal en Rusland. Dat zijn de bestemmingen van een nieuw seizoen Erica op reis. Bij Op1 een voorproefje.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Op1: Onder andere Erica Terpstra, Geert Dales en Martin Visser of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV