Steenrijk, Straatarm: Anco over zijn slopende ziekte

Steenrijk, Straatarm: Anco over zijn slopende ziekte

Steenrijk, Straatarm: Anco over zijn slopende ziekte Tijdens Steenrijk, Straatarm ruilden Livaneli en Madelief Yildiran met de familie Van Dijk. Tijdens het programma vertelde Anco over zijn ziekte en wat voor effect dat op hem en zijn familie heeft. Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv. Steenrijk, Straatarm: Trouwdag cadeau voor moeder Mariska Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: Miljonair Livaneli vindt hond helemaal niets Bekijk deze video »
TV :
Steenrijk, Straatarm: Anco over zijn slopende ziekte

Tijdens Steenrijk, Straatarm ruilden Livaneli en Madelief Yildiran met de familie Van Dijk. Tijdens het programma vertelde Anco over zijn ziekte en wat voor effect dat op hem en zijn familie heeft.

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Steenrijk, Straatarm: Anco over zijn slopende ziekte of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV