Op1: Viroloog Anne Wensing over coronavirus in Nederland

Op1: Viroloog Anne Wensing over coronavirus in Nederland

Op1: Viroloog Anne Wensing over coronavirus in Nederland Het coronavirus rukt steeds verder op. Eerder bleek dat er een Duitse patiënt een korte tijd in Nederland verbleef. ,,Hij is niet in de besmettelijke periode in Nederland geweest", vertelt Anja Schreijer van de GGD. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Mila (10) opgesloten in corona-hotel op Tenerife: "Ik wil naar buiten" Bekijk deze video » DWDD: Is Nederland voorbereid op het coronavirus? Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Viroloog Anne Wensing over coronavirus in Nederland

Het coronavirus rukt steeds verder op. Eerder bleek dat er een Duitse patiënt een korte tijd in Nederland verbleef. ,,Hij is niet in de besmettelijke periode in Nederland geweest", vertelt Anja Schreijer van de GGD.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Viroloog Anne Wensing over coronavirus in Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV