Reactie Kirsten Wild op goud WK Baanwielrennen: 'Het ging niet makkelijk'

Reactie Kirsten Wild op goud WK Baanwielrennen: 'Het ging niet makkelijk'

Reactie <em>Kirsten Wild</em> op goud <em>WK Baanwielrennen</em>: 'Het ging niet makkelijk' Kirsten Wild heeft bij het WK Baanwielrennen goud weten te veroveren. Hoewel het erg eenvoudig leek, ging het niet makkelijk. Dat vertelde ze aan AD Sport. ,,Mooi dat het relatief eenvoudig leek, maar dat was echt niet zo. Ik ben blij dat de stemmetjes in mijn hoofd blijkbaar het goede advies gaven, want het was echt zwaar." Bekijk de hele video van AD Sport over de winst van Kirsten Wildhierboven. Video: Kirsten WIld wint goud op scratch bij WK Baanwielrennen Bekijk deze video » WK Baanwielrennen: Nederlandse mannen verbreken wereldrecord teamsprint Bekijk deze video »
Sport :
Reactie Kirsten Wild op goud WK Baanwielrennen: 'Het ging niet makkelijk'

Kirsten Wild heeft bij het WK Baanwielrennen goud weten te veroveren. Hoewel het erg eenvoudig leek, ging het niet makkelijk. Dat vertelde ze aan AD Sport. ,,Mooi dat het relatief eenvoudig leek, maar dat was echt niet zo. Ik ben blij dat de stemmetjes in mijn hoofd blijkbaar het goede advies gaven, want het was echt zwaar."

Bekijk de hele video van AD Sport over de winst van Kirsten Wildhierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Reactie Kirsten Wild op goud WK Baanwielrennen: 'Het ging niet makkelijk' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen