René van der Gijp over coach Guardiola: "Die man is echt de weg kwijt"

René van der Gijp over coach Guardiola: "Die man is echt de weg kwijt"

René van der Gijp over coach Guardiola: "Die man is echt de weg kwijt" We weten dat René van der Gijp niet zo te spreken is over coach Joseph Guardiola, maar nu weidt hij er even over uit: "Hij is al een jaar of 2, 3 de weg kwijt. Nu loopt 'ie weer 90 minuten langs de lijn te schelden en te tieren. Hij moet zich beseffen: Bij het winnen van de Champions League winnen heb je geluk nodig. Hij speelt hardstikke leuk voetbal, maar moet van zichzelf een Europa Cup winnen." Bekijk de analyse van René over Guardiola hierboven. René van der Gijp over Van de Beek: 'Hij zou 100% slagen bij Real Madrid' Bekijk deze video » Van der Gijp over Real Madrid - Manchester City: "We gaan lekker naar huis" Bekijk deze video »
Voetbal :
René van der Gijp over coach Guardiola: "Die man is echt de weg kwijt"

We weten dat René van der Gijp niet zo te spreken is over coach Joseph Guardiola, maar nu weidt hij er even over uit: "Hij is al een jaar of 2, 3 de weg kwijt. Nu loopt 'ie weer 90 minuten langs de lijn te schelden en te tieren. Hij moet zich beseffen: Bij het winnen van de Champions League winnen heb je geluk nodig. Hij speelt hardstikke leuk voetbal, maar moet van zichzelf een Europa Cup winnen."

Bekijk de analyse van René over Guardiola hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp over coach Guardiola: "Die man is echt de weg kwijt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV