René van der Gijp genoot van De Bruyne: 'Beste middenvelder van de wereld'

René van der Gijp genoot van De Bruyne: 'Beste middenvelder van de wereld'

René van der Gijp genoot van De Bruyne: 'Beste middenvelder van de wereld' Kevin de Bruyne speelde een ongelooflijk goede wedsrijd. De middenvelder hielp zijn ploeg naar de overwinning. René van der Gijp genoot met volle teugen van de voetballer. ,,Hij is met afstand de beste middenvelder ter wereld", zegt hij na afloop van de Champions League wedstrijd tussen Real Madrid en Manchester United. Bekijk het gesprek met René van der Gijp over de Champions League wedstrijden hierboven. Wim Kieft over Lionel Messi: 'Die gaat nog wel even door' Bekijk deze video » Van der Gijp over Real Madrid - Manchester City: "We gaan lekker naar huis" Bekijk deze video »
Voetbal :
René van der Gijp genoot van De Bruyne: 'Beste middenvelder van de wereld'

Kevin de Bruyne speelde een ongelooflijk goede wedsrijd. De middenvelder hielp zijn ploeg naar de overwinning. René van der Gijp genoot met volle teugen van de voetballer. ,,Hij is met afstand de beste middenvelder ter wereld", zegt hij na afloop van de Champions League wedstrijd tussen Real Madrid en Manchester United.

Bekijk het gesprek met René van der Gijp over de Champions League wedstrijden hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp genoot van De Bruyne: 'Beste middenvelder van de wereld' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV