Kijktip: Donderdag in De TV Kantine een compilatie met de beste imitaties

Kijktip: Donderdag in De TV Kantine een compilatie met de beste imitaties

Carlo Boszhard en Irene Moors zijn niet te stoppen met hun persiflages van bekende Nederlanders en internationale sterren. Na het jubileumseizoen van 2019 start De TV Kantine nu met de elfde reeks.

Terugblik op 10 jaar TV Kantine
Deze reeks trapt af met een terugblik op de afgelopen tien seizoenen, waarin de onvergetelijkste scènes nog een keer voorbijkomen. Kijkers kunnen zich alvast verheugen op volgende week, wanneer de familie Meiland in de spotlights staat. In deze elfde serie komen er weer genoeg bekende programma’s voorbij, waaronder Paleis voor een prikkie, Beste zangers, Married at first sight en Sterren op het doek.

Hieronder een leuk fragment uit De TV Kantine.

Het nieuwe seizoen van De TV Kantine is vanaf donderdag 27 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.

Kijktip: Donderdag in <em>De TV Kantine</em> een compilatie met de beste imitaties Carlo Boszhard en Irene Moors zijn niet te stoppen met hun persiflages van bekende Nederlanders en internationale sterren. Na het jubileumseizoen van 2019 start De TV Kantine nu met de elfde reeks. Terugblik op 10 jaar TV KantineDeze reeks trapt af met een terugblik op de afgelopen tien seizoenen, waarin de onvergetelijkste scènes nog een keer voorbijkomen. Kijkers kunnen zich alvast verheugen op volgende week, wanneer de familie Meiland in de spotlights staat. In deze elfde serie komen er weer genoeg bekende programma’s voorbij, waaronder Paleis voor een prikkie, Beste zangers, Married at first sight en Sterren op het doek. Hieronder een leuk fragment uit De TV Kantine. Het nieuwe seizoen van De TV Kantine is vanaf donderdag 27 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Kijktip: Donderdag in De TV Kantine een compilatie met de beste imitaties
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: Donderdag in De TV Kantine een compilatie met de beste imitaties of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen