Donderdag op tv: De TV Kantine hoogtepunten met o.a. Ronnie Flex en Maan

Donderdag op tv: De TV Kantine hoogtepunten met o.a. Ronnie Flex en Maan

Donderdag op tv: <em>De TV Kantine</em> hoogtepunten met o.a. <em>Ronnie Flex</em> en <em>Maan</em> Vanavond, donderdag 27 februari, om 20:30 uur start het elfde seizoen van De TV Kantine. De persiflage-show trapt af met een compilatie van 10 jaar TV Kantine. En Ronnie Flex en Maan waren toch wel een van de hoogtepunten. Bekijk het fragment hierboven. Het nieuwe seizoen van De TV Kantine is vanaf donderdag 27 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De TV Kantine: Chateau Meiland, Beste Zangers, Married at First Sight en meer Bekijk deze video » De TV Kantine donderdag van start: Bekijk imitatie Nikkie Plessen door Elise Schaap Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag op tv: De TV Kantine hoogtepunten met o.a. Ronnie Flex en Maan

Vanavond, donderdag 27 februari, om 20:30 uur start het elfde seizoen van De TV Kantine. De persiflage-show trapt af met een compilatie van 10 jaar TV Kantine. En Ronnie Flex en Maan waren toch wel een van de hoogtepunten. Bekijk het fragment hierboven.

Het nieuwe seizoen van De TV Kantine is vanaf donderdag 27 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag op tv: De TV Kantine hoogtepunten met o.a. Ronnie Flex en Maan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen